
Vyvoláte–li tuto funkci, převedou se okamžitě všechny vybrané rámečky na plochy takového typu, barvy a ostatních parametrů, jaké jsou momentálně nastaveny v modulu ploch. Původní obsah rámečků je tím ztracen. Proto vlastní akci předchází ještě bezpečnostní dotaz.